21 Εταιρικό Προφίλ - ELSYK
Έπιπλα κουζίνας
Y?e?ea eioa?iao
Η έκθεσή μας λειτουργεί μόνο με ραντεβού.
Έπιπλα κουζίνας - Ντουλάπες υπνοδωματίου
  elsyk
  Εταιρικό Προφίλ Καταστήματα Εργοστάσιο Τιμές Προσφορές Συνεργασίες Επικοινωνία  

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ELSYK ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο των επίπλων κουζίνας και των ντουλαπών υπνοδωματίου το 1984. Ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατσιδονιώτη με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη για την επεξεργασία του ξύλου και συγκεκριμένα για τον τομέα αυτό του επίπλου' και από τον Σεπτέμβριο του 2010 πέρασε στα χέρια των θυγατέρων του. Η Μαρία και η Καδιανή Κατσιδονιώτη εργάζονται δυναμικά στον χώρο αυτό 24  και  15 χρόνια αντίστοιχα, οπότε επάξια αποτελούν τους συνεχιστές στην ήδη επιτυχημένη εξέλιξη της εταιρείας.

Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 ξεκινάει η συνεργασία της με την εταιρεία του κου Παναγιώτη Πανούση και συνεχίζεται επιτυχημένα έως και σήμερα με τον υιό του, τον κ. Ασημάκη Πανούση, ως αντιπροσώπους μας στην περιοχή του Μελιγαλά - Μεσσηνίας.

Η εταιρεία μέσα από τα 35 χρόνια πείρας της έχει κατορθώσει να κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στο χώρο αυτό. Η ασύγκριτη ποιότητα στα υλικά και στους μηχανισμούς καθώς και οι πολλαπλές εναλλαγές χρωμάτων και σχεδίων είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον σχεδιασμό του χώρου της κουζίνας και της ντουλάπας από ειδικευμένους σχεδιαστές. Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με την προβολή σχεδίων (κατόψεις, 3D – προοπτικά, κ.λ.π.) και με βάση το προσωπικό σας γούστο, και την συνεχή βοήθεια του σχεδιαστή, διαμορφώνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά.

Τόσο τα υψηλής ποιότητας υλικά και μηχανισμοί καθώς και ο τρόπος εργασίας της εταιρείας, όσο και η σιγουριά που προσφέρουν οι ηλεκτρικές οικιακές συσκευές TEKA αποτελούν εγγύηση για την αγορά σας.

Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Το εργοστάσιο από τον Αύγουστο του 2010 μεταφέρθηκε στα ¶νω Λιόσια, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ως επακόλουθο της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της εταιρείας.

Διαφήμιση μας: Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

 

Έκθεση
έπιπλα κουζίνας
εκθεσιακά προϊόντα
¨Πορτάκια
¨ντουλαπες
¨πορτες
¨μηχανισμοι κουζινας
¨σχεδιασμος 3d
¨διαφορα επιπλα
¨επαγγελματικοι χώροι
Νέες μειωμένες τιμές
ELSYK :: Μαρία & Καδιανή Κατσιδονιώτη Ο.Ε. | Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες υπνοδωματίου - Πορτάκια κουζίνας
Έκθεση : Ανδρέα Παπανδρέου 230 - Ίλιον Τηλ. 210-26.22.879, 210-26.22.782 - Fax. 210-26.19.561 - e-mail : info@elsyk.gr
Εργοστάσιο : Έλλης Αλεξίου 54 - ¶νω Λιόσια